Baby Tak Nak Susu Badan

Assalammualaikum semua... Adakah ibu2 alami masalah mcm saya. Masa melahirkan air susu takda, jd saya bg susu fm. Skrg baby xnak hisap susu bdn??...

1 Balas

susu bdn kena rangsang sis x blh biar je nnt x kluar susu & mind set ibu juga main peranan. contoh bila ibu set dlm kpala xda air susu mmg xkn kluar susu tu. rangsang dngn buat urutan pada susu ngn galakkn baby mnghisap susu ibu insyallah kluar susu

5y ago

Skrg dah ada susu tp sikit... N bby plak menolak taknak hisap. Makin meragam...