Tangan kebas

Assalammualaikum. Sejak kebelakangan ni bila sy tidur ja dua2 belah tgn sy akan kebas. Kenapa ya ? Ada yg sama mcm sy tak ? Nak genggam kuat pon tak boleh ?

2 Balas

Sama macam saya sis ..rse nak nagis sakit nye tuh xboleh bwak bincang😂sy dah pi urut tp skit jgk ...pi klnk cek ....nurse ckp tuh symtom kehamilan .....LPS brslin akan hilang sndri ...

5y ago

Hehhehe Lau kebas Sebb tuh ..cube sis pi urut ..Lau masih sakit jugak ..mybe tuh symtom kehamilan ....MCM sy da urut Oon x hilang jugak ...

Sama mcm sy dlu. Lpas bersalin terus hilang.

5y ago

Klau mcmtu biasa la kan ? Tkda serius tak la risau sgt