Alahan yang teruk dan berat turun bahaya atau tidak

Hi saya ingin bertanya saya mengandung 8 minggu tapi masih belum buat buku . nak tanya mana mana ada pengalaman alahan yang teruk sampai tak boleh makan buat macam mana . alahan teruk makan biskut dengan air pun kadang dia muntah balik . berat saya pun semakin turun bahaya atau normal ? terima kasih #first baby

2 Balas

sis buah buahan bole makan tak sis ? kalau bole banyakkan makan buah buahan .. saya selera makan nasi pun kurang .. masa buat buku berat 58kg .. kalai kedua appointment berat saya jd 57.4kg .. mujur laa nurse xbising .. skrg ni saya banyakkan makan buahh je ..

4y ago

kalau mcm mee ke bihun ke bole x sis ?

kwn sy pregnant muntah teruk..sampai lembik2 badan..air pn kurang dlm badan..kena tahan wad..masuk air...

4y ago

Ya ka , terima kasih atas infonya 😊