Anak tak nak Tidur

Assalammualaikum saya first mom,anak saya 1 tahun 4 bulan mlm je mesti tido lambat sampai 3 pagi Baru nak tido😔Ada x Cara untuk bagi anak tido awal..mohon ibu ii semua Bantu saya mohon sgt

2 Balas

Apa dia buat siang hari dan sebelum tidur? Apa dia makan? -kawal penggunaan gadget. Kalau boleh, asuh anak no screen time sebelum 1.8 bulan ke 2 tahun. Saya pun tak mampu..Setahun 7 bulan kawal anak layan lagu kat youtube Durioo+ - usia 1 tahun 4 bulan dah boleh pantau anak meneroka dunia sejajar tumbesarannya. Bagi dia buat buat sepah dgn selamat. Tak pe kita letih sekrang untuk mengemas , asalkan tumbesarn anak baik. - bawa anak jalan2 pagi kena cahaya matahari utk dapatkan vitamin D - bawa dia bersosial dgn family , sebya dia - elakkan anak makanan bergula dan bergaram hingga 2 tahun. Kalau tak mampu buat, kurangkan pengambilannya. - Belajar sleep training di medsos Baby Language. -Mak ayah teruskan berkasih sayang dgn anak

5mo ago

*tanpa

sblm2 ni tidur mcm mana?

5mo ago

Mmg x Tidur buai,Tidur lepas kan süsü je