kulit muka semakin teruk dan sensitif.

assalammualaikum sahabat semua, nak tnya sket, skrg saya dah hamil 14 minggu, masalahnya sekrg muka saya makin lama makin kusam, kulit muka makin kering, jadi berkuping, jerawat kecil2 tumbuh di seluruh kawasan muka, jadi saya ke kedai skincare himalaya untuk merawat kulit muka saya, soalan saya, adakah selamat produk yg saya gunakan ni? mohon pendapat sahabat2 semua..

kulit muka semakin teruk dan sensitif.
1 Balas

Waalaikumusalam hiii! Himalaya skincare mmg elok sis 😍 spjng pregnancy sy smpi skg pakai ni. And mmg safe utk ibu mengandung. Sy pakai ni and utk elakkan kulit muka kering sy pakai rubber mask dari ReverieTouch juga utk bg hydration pd kulit muka ❤️

5y ago

Ya betul sis! Himalaya mmg very natural! Sis tak salah pilih products 😍 if sis nak cuba rubbermask Reverietouch tu sis bagitahu sy sbb sy stokis ReverieTouch. Mask tu 100% natural and safe. Korean made 😀