Basic skincare kulit kombinasi

Hai mommy nk tnya ada tk Sapa2 kt sni kulit kombinasi minyak+kering.. Ada produk yg sesuai untk ibu hamil tk .. Kulit dh kusam.. Lama xpakai pencuci muka.. Sy nk yg basic je.. Pencuci muka, pelembab dan suncreen

2 Balas

sye pakai nivea hydrating + serum garnier sakura + pelembab rosken dry skin cream + sunscreen wardah or garnier kuning.

2y ago

ya. mcm sye kena elakkan produk yg ade salicylic acid. sbb nnti kering jadi terlampau kering sejak mengandung ni. tpi salicylic acid tu selamat je utk pregnancy.

Try pakai EVERSOFT acne & oil control sis. Sbb ada kawalan minyak. Dan 100% organic, elok utk tgh pregnant