x ingt first date last period ahahah

assalammualaikum hi positive ke ni.. . selamani period x pnh x catit kt kalender kli ni plak x ingt nk catit. sy perasan period x mari2 lg bln 1 ni huhuhu.tgerak hti bt test tup2 2line ni. mcmanA ye nk ckp dkt misi nanti xingt date tu huhuhu tq yg sudi komen

x ingt first date last period ahahah
13 Balas

cakap aje la tak ingat😅 jangan reka or anggaran2 plk. lagi banyak cerita nanti

4mo ago

betoi tu mami. better straight to the point kn.xde byk cerite kmdian hri kn ihgi tq mamii