x ingt first date last period ahahah

assalammualaikum hi positive ke ni.. . selamani period x pnh x catit kt kalender kli ni plak x ingt nk catit. sy perasan period x mari2 lg bln 1 ni huhuhu.tgerak hti bt test tup2 2line ni. mcmanA ye nk ckp dkt misi nanti xingt date tu huhuhu tq yg sudi komen

x ingt first date last period ahahah
13 Balas

sy Tumpang happy untuk sis...mesti excited Tu xtau nak gmbr Kan mcm mana Kan celup Terus Naik double line..Kita ni celup smpai brape upt Pon tetap 1je line nya😁...semoga Allah permudahkan segala urusan sis okay..

4mo ago

amin² ya rabbal alamin Terima kasih atas DOA sis...syukur Allah beri zuriat sis Di Bulan rejab ni alhamdulillah ...🥰

bagitau je terlupa date. nurse tak bsg pon awak. sy masa 1st baby xigt date period juga. just inform doctor. nnt doctor scan tengok. kalau mcm ni mcm awal lg. takut kalau pergi scan belom nampak pape lg

4mo ago

masyALLAH oo yeke ye jgk kn kdg blh walk in kdg kne bt appointment dlu. elok beno call, dulu kk nti. masyALLAH maksh tau.. muahh cikittt

mcm saya la yang no2 ni . 4 bulan period tk datang tahu2 rasa baby dh gerak dlm perut hahahahaha 🤣🤣 . g klinik pun saya cakap last period tk ingat bilaa

bgthu nurse kk x ingt tarikh je . mcm sy . then bila g scan tvs dkt hospital krajaan , bru tau tarikh btol kite last period

4mo ago

blh jdi.. kene tenang2 kn kunci kemudahan.. mekash ye bg smngtt

cakap je tak ingat tarikh. nanti nurse akan rekod USOD kat buku pink, then akan ikut umur baby dalam scan.

4mo ago

sama2. tahniah ya. folic acid jangan tinggal 💐

saya pun tak psti la betul ke tak sb period lewat, last bulan lpas. bulan ni tkmai lagi.

dc mesti tnya period regular tak klau regular dc mesti thu . yg ssah tu klau tk regular

4mo ago

syuko alhamdulilah mami period sy jns regular tq mamiii

cakap aje la tak ingat😅 jangan reka or anggaran2 plk. lagi banyak cerita nanti

4mo ago

betoi tu mami. better straight to the point kn.xde byk cerite kmdian hri kn ihgi tq mamii

ckp je tak ingat, misi okay .

4mo ago

oo yeke hihiih ok t sy ckp mcm tu ihhiih tq tau mamii

tahniahhh