kepala pitam patut pergi hospital /atau beli ubat dekat farmasi

assalammualaikum mummy . saya nak tanya sekarang ni usia kandungan saya 8w . saya nak buat buku pink kat kk . tp dorang suruh dtg masa 10w . and skrg saya makan acid folid beli kt farmasi . kebelakangan ni saya kerap sangat nak pitam . kalau pergi hospital dorang layan tak kes saya . mintak pendapat mummy .

1 Balas

Mcm saya, saya mmg jenis pening2. So nurse kata if rasa nak pengsan better ke hospital. Kita ibu mengandung xleh pengsan.