mohon doa semua mommy²

Assalammualaikum mommy² Saya mohon doa semua utk saya & bby ke2 ni, spaya dia kuat & ada miracle dr Allah Taala. Saya akn repeat scan dlm masa 2 minggu lgi. Jumaat lps pg KK kta saya dh pregnant 10 weeks, tpi ikut apps dlm hp 8 weeks, jdinya Dr buat abdominal scan tpi x nmpk apa, saya dh rasa x sdp hti, then dia refer ke pakar gynae scan guna transvginal scan & x de heartbeat, detect saya ada cyst tpi ukurn kecik je, Dr pakar kta should be no prblm, cuma hti rasa x sdp dan asyik2 pikir bla dia kata not a good sign, dr tnya nk cuci ke @ tggu.lgi 2 minggu, saya kta tunggu lgi 2 mnggu, sbb bdn saya msh ada tnda² yg sya pregnant mual & air liur rasa pahit. Bgi saya klw misscarriage pun bdn kita akn beri tindakbalas sdri. Drpd saya terus cuci rahim, x salah saya tggu 2 mnggu lgi. So skrg ni, saya hnya mampu berdoa mudahan Allah beri sya peluang utk mengandung ank ke2 kami. Saya dh berumur lbh 40 tahun. Anak sulung umur nk dkt 2 yrs dh. Saya x de bleeding tpi 3 mnggu lps ada kluar wrna coklat sikit² tpi x bnyk. Saya berharap ada miracle dr Allah Taala utk sya dan suami. Please pray for me❤❤❤

15 Balas

Amin. Mudah2an ada miracle utk kita semua

Semoga Allah permudahkan segala urusan awak

4y ago

Alhamdulillah, t.kasih pn.

Moga Allah SWT permudahkan urusan akak.

4y ago

Alhamdulillah, t.kasih dek 8 weeks je bby ditumpngkn di rahim akak, & skrg proses keguguran..

Waalaikumsalam. Aamiin ya rabb.

Semoga tak ada apa² sis...

4y ago

T.kasih ats doa sis, 8 weeks saya missed misscariage..