Daftar buku pink

Assalammualaikum mommy semua ... Saya nak tanya .. Klo daftar buku pink memang kne daftar online ke ?? Masalah nya td sy dh call kk dkt area sya .. Dia sruh daftar dn buat temujanji di online .. Tp tarikh temujanji semua nya penuh yg ade kosong 25/1 .. Saya single parents mcm mne ye nk buat .. Soalan saya perlu ke saya walkin trs ke kk atau ikut temu janji dlm online .. Saya last period bln 11 .. Harap mommy2 yg baik hati blh tunjuk ajar saya ....

12 Balas

haah sis sama mcm saya. dia suruh pick tarikh utk appointment melalui online. nnti datang ikut tarikh yg kita dah pick tu

2y ago

awk pun bila sis ..