NAK SANGAT² TAU APA LAMAN WEB DAFTAR UNTUK BUKU PINK😢😓

Assalamualaikum semua..Saya nk tya apa laman web daftar online utk buku pink.sbb tempat saya ni kena daftar online dulu n tunggu dpt tarikh baru g klinik..sebelum ni xcamni pun..leceh sgt2 skrg ni😢😓 saya dh g klinik, nurse ada bg laman web kat saya kat kertas kecik tp dh hilang lak..cr2 dlm laman web pun xjumpa pening saya..harap ada yg sudi bantu saya n bgtau apa laman web utk dartar buku pink ni..tq.. 😓😢🙏 #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab

7 Balas

kalau kat melaka senang sangat. awk check Upt positif then scan klinik ada baby then boleh terus buat buku pink. kalau booking buku pink ni memang lama betul. saya datang dari pukul 8 sampai tenghari. dan paling lama dekat makmal sebab ramai sangat orang. dan test darah 1 jam ke 2 jam. so be prepare makan sikit atau bawa. roti or kuih. air pun jangan lupa bawa. keperluan yang KK saya minta salinan kahwin 3 keping buku pink yang lepas (baby 2nd or next baby) gambar scan baby or gambar Upt tarikh vaksin (dalam App Mysejatera) tarikh bulan last dan firstday period. dan soalan soalan yang memerlukan

search je eprs klinik kesihatan..skg kna booking online dlu..isi detail2 dlm tu...lepastu pilih tarikh yg nk dtg klinik..kalau area awk hari selasa rabu..cari tarikh yg jtuh hari selasa n rabu

5mo ago

Tak sama. Mysejahtera takde appointment untuk pregnancy. Awak search dulu baru tahu

akan kluar mcm nie..lepastu isi je

x...nie kna buka google

Awak negeri mana? Johor ke?

5mo ago

I see. Negeri Johor je kena book online. Awak refer komen mommy @anis amalina. Awak search eprs nanti keluar. Then ikut je step kat situ.

Apps MySejahtera?

5mo ago

yeke..kenapa saya pergi klinik..nurse bahagian ibu ank bg sya link lain..xsilap saya..sbb dia xde ckp daftar je dlm my sejahtera pun..hmmm pelik lah..tp mmg boleh eh daftar dlm my sejahtera ni..sbb saya try gak masuk..cr utk daftar ibu ank xde..hanya pesaki luar aje..mmg pening lah skrg ni..semua online..mmg leceh lau camni..dpt tarikhnye yg xsuka..hmmm