Period lewat

Assalammualaikum mommies semua...bulan ni pttnya,12hb dtg period tpi hari nii 19hb still xdtg period...dlm 3 hari lpas ad tompok darah brape titik...mcm ner ek...jmpe doktor kata mslh hormon..😔😭

2 Balas

Ya klau masalah hormon memang mcm tu, sy penah jd dekat sebulan kluar brown spotting je.. jd awk kena jaga pemakanan,senaman seminggu sekali, kawal stress. yg Penting awak kena faham bab period cycle. bila period mula,bila hari ovulasi, berapa hari tempoh utk next period lepas ovulasi.. kena ambik tahu semua tu.

Saya pun x pasti, mungkin ibu2 lain yg boleh tlg