Bleeding on 5 weeks pregnancy.

Assalammualaikum mommies, saya baru 5weeks and tengah bleeding. Tapi takde rasa sakit perut atau cramp. Dah scan kantung masih belum nampak. Dr bagi mc utk bedrest. Cuma sekarang ni masih bleeding macam period. Ada mommies yg pernah mengalaminya? Boleh share pengalaman.

2 Balas

Pengalaman saya sama macam sis. Saya start spotting masa 6w. Spotting 3 hari then bleeding. 7w gugur. Sorry sis tapi saya rasa sis pun dah nak gugur tu. Sebab heavy bleeding kan. Kantung pun belum nampak. Rasa kandungan tak menjadi.

12mo ago

Kena cuci ke kalau macam tu?

da bpe hri sis? lps hbes period nant try scan lg.. pastu next month klu period cycle mcm biasa, mknanye sis tgh gugur la nie..

12mo ago

klu lps gugur sis check upt, upt still positive lg sbb hormon..