Bleeding sewaktu pregnant 8 minggu

Hi.. ada sesiapa pernah ada pengalaman bleeding semasa pregnancy? Bila scan, doctor nampak kantung dan yg dlm kantung tu (rasanya nama dia plasenta) tapi tak nampak sgt baby. Doctor prescribed Duphaston utk kuatkan rahim dan cegah pendarahan, dan tunggu 2 minggu lagi utk next follow up. Belum ada rasa sakit perut or cramp², tapi bleeding masih ada.

2 Balas

Normal mommies, saya anak first dan kedua bleeding. Alhamdulillah takde pape. Cuma kena bedrest, jgj buat kerja berat. Fikir positif je😊

sis alami bleeding yang heavy ke light ?