biskut baby

assalammualaikum mommies.. bayi saya 6m 21d, ank prtma. ada x mommies kt sni bagi mkn bayi biskut baby tu? sy nk bagi, tp ada yg ckp, kena brhati2 sbb mudah melekat d lelangit baby. ada yg ckp, blh bg, x melekat sbb mmg sdh d adun mengikut kesesuaian baby.sy jd keliru.. huhu. blh x mommies2 kongsi pndpt / pengalaman mommies2 sekalian? TQ..

2 Balas

Waalaikumussalam.. seeloknya bg bby bubur kosong atau puree sayur / buah kosong shj dlu.. biskut tu manis lemak, takut bby jd picky eater sbb dh mkn benda sdap..

Boleh...tapi buat dy macam cecair bubur tu