Chessekut baby

Hi. Saya baru nak try buat chessekut kt ank 11 month.. blh share resepi ? Biskut kena pakai biskut apa yang sesuai. Tq mummy sekalian... ☺️ #firstmom #ingintahu

1 Balas

11 bulan saya buat biskut homemade sis. hancurkan buat jadi cheesekut. untuk resepi awak boleh join group happy baby food malaysia dekat FB. banyak sangat resepi makanan baby dalam tu.

2mo ago

fb tak ada.. macam mana nak buat biskut homemade tu? kalau tk ada pembakar boleh ke