baby aktif sangat

Hye mommies...nk tnye ade x mommies2 yg kt sni yg preggy 31weeks 5day...baby mmg grak aktif ekk time2 mcmni..sbb ni sye preggy ank yg ke 4 n yg kali dye pnye aktif len mcm. Xmcm kakak2 dye yg dlu....so far mmg normal k?dr smlm xley nk tdo lena sbb asyk kua msuk tandas..contraction tue mmg ade ase n bhgian vagina sye rase sakit ngilu...mntk mommies2 bg tips please ...tq..

1 Balas

Mmg mcm tu, sy mngndung kn baby boy dlu aktif sgt2, mlm mmg xblh tdo..sakit kt tulang pelvik tu 1 hal dh