Pertanyaan ibu hamil

Assalammualaikum mmy2...sye nie 1st time prggy..start 16week kki daa mula cramp..bila ckp dgn kwn2 diorg ckp dlu diorg bby bump daa besar baru kki cramp..sye nie bby bump pon tak berapa besar lg daa mula Cramp2..sye Ambil suplement mne laa thu calcium kurang..tp sama jgak..skrg saya dah 20 week dah..crmp still ada..

1 Balas

Lain org lain sis..pregnancy semua tak sama even pada org yang sama..nanti awak inform kat nurse awak..

5y ago

Daa info..takde reaksi pon nurse