JusMamomHope

Jus MamomHope bagi yang nak Ikhtiar Hamil. Rasa Sedap ? sye jual sebotol RM60 je, sbb sye daa pregnant, kalau ambil 3Botol RM150 sye bagi free UPT dgn UPK boleh Pm Sye 01139883644

JusMamomHope
7 Balas

alhamdullilahh saya beli MamomHope untuk ikhtiar hamil. selepas minum dua botol sebulan selepas itu saya pregnant. berkat doa dah usaha allah makbulkan jugak. sekarang dah 7bulan tunggu lagi berapa minggu nak bersalin.moga allah permudahkan segalanya. amin ya mujib 🤗🤰

5y ago

alhamdulillah, betul tuh sis kita kena usaha dan terus usaha untuk ikhtiar ramai yg bagi feedback positive

alhamdulilah saya pn dh minum 2 botol skunk dh d sah kn Megandung dh msuk 16mingu.3hri penantian selama 3thun pekahwinan hasil ye alhamdulilah... Tk sia2 kita Ikhtiar gn jus ni...

5y ago

betul tuh sis usaha dan kena usaha

Kenapa xteruskn je minum sis? Kan elok untuk kandungn sbb dye ade kandungn delima..elok untuk maintain hb n elakkn alahan....

4y ago

Sy pon smpai skrg minum jmm..hihi..skrg dh 36weeks

Sya pun minum momhope juga, beli 3skali baru minum 2botol last pregnat. Masih ada 1 botol lagi x buka.bnyaknya sis beli😃

5y ago

hehee kan, sbb kita tak tahu apa yg tak betul kat dalaman badan kita, sbb tuh kena mkn supplement untuk betulkan dalaman kita, dan sebagai wanita yg daa kahwin mesti kena jaga 😊😉

Sis minum berape botol👀 . Baru berkhawin.😅

5y ago

sye minum 2botol terus pregnant, kalau sis ikhtiar nak pregnant bole try in shaa allah jadi, dan sye akan bagi tips lain jgk, benda baik kita kena kongsi 🥰

Sy setahun juga ttc, half botol ke 3 alhmdllh lekat.

Msh ada lg ka

5y ago

masih ada lagi sis boleh whatsapp 01139883644