Rasa perut mengeras 30w

Assalammualaikum ibu2. Normal ke rasa perut macam mengeras masa 30w? Saya tak tahu la ni rasa mengeras sebab baby macam cuba pusing badan dia ke apa and sebab sempit jadi rasa macam certain part perut saya mengeras. Selama seminggu yang lepas, rasa mengeras ni makin kerap. Next appointment kk saya lagi 2 hari, nanti baru sempat nak cakap dengan nurse and doctor pasal ni.

7 Balas

Sis download contraction timer.. setiap kali rasa mengeras + sakit (mkna bila kena xleh gerak, rasa sakit) sis kena record.. sy 28w lg da rasa.. dan ada premature history. Jadi doc suruh sy tracking sdr (sbb sy xnak berkampung dlm wad) 😖😖 Jadi klo mkin teruk, pac boleh tgk data yg kita msk kn tu