Rasa perut mengeras 30w

Assalammualaikum ibu2. Normal ke rasa perut macam mengeras masa 30w? Saya tak tahu la ni rasa mengeras sebab baby macam cuba pusing badan dia ke apa and sebab sempit jadi rasa macam certain part perut saya mengeras. Selama seminggu yang lepas, rasa mengeras ni makin kerap. Next appointment kk saya lagi 2 hari, nanti baru sempat nak cakap dengan nurse and doctor pasal ni.

7 Balas

perut mengeras tu mmg normal tetapi andai sis merasakan skit x leh tahan and pergerakan dia kurang sgt , better trus ke hospital .. and if ada bleeding ke atau time perut mengeras tu ada skali skit pinggang ke pun sama ke hospital ..