kandungan 5week

Assalammualaikum ibu2. Ada yak kat sini penah ada pengalaman scan usia kandungan 5week . tdi sy pgi scan tpi doc tak nmpak apa2 . adakah sbb masaih kecil. Sy rasa down sngt ni . sbb sblom ni sy mengadung tanpe janin selame 4 bulan .

71 Balas

Waalaikumussalam. Sy mula2 scan 6 weeks x nampak kantung pun. Doc kata rahim tebal. 10 weeks lebih scan. Alhamdulillah nampak baby & dengan jantung. :)

5y ago

Same with me,sy pon scan xnmpk masa 6minggu,dia kta rahimsy tebal