Hcg Over level lepas keguguran

Kepada mommy2 smua or yg ada pglaman.. Kenapa bacaan hcg beta sy lepas kgguran naik mendadak ye? sedangkan dkter dh scan dh n dkter cakap dlm clear.Tp bila hari berikutnya tahu kptusan darah dkter pun pelik dia cakap over level.Then dia suruh dtg balik next week utk ambil darah sekali lagi.

Hcg Over level lepas keguguran
2 Balas

berapa bacaan hcg skrg? 8.530 tu ka?

9mo ago

dkter kata tu tinggi dah over level.tkut sisa2 masih tinggal dlm,tp scan tak ada pula.tu yg next week dia sruh dtg ambil drah skali lagi.

SIS NANTI DAH TAHU BAGITAHU SAYA.

9mo ago

hye siss.sy dh ambil hcg ke dua kali lepas kguguran.hcg dh btul2 rendah dn tidak d&c la sbb dh clear.haritu hcg sy mndadak naik mungkin sbb masih kguguran dan pendarahan.