dalam dilema

assalammualaikum .. hai saya baru lagii dalam comunity ni.. saya nak tanya ada tak ibu2 yg sama mcm sya.. saya lupe date last period saya. kerana lepas sye bersalin kan anak pertama. period sye dah start tak teratur.. semalam saya upt and result die positif.. kalau syee pergi klinik untuk check agak2 doctor akan marah x.. sbb saya lupee date last period.. anak yg pertama berumur 1 tahun 1 bulan

1 Balas

Klu x ingat akhir period awl period pun blh... Tp klu g swasta blh scan and die blh thu kandungan brpe week dah... ap2 pun taniah sis