Barang Baby

Assalammualaikum hai Mommies.. Siapa kat sini due bln 9 dah siap semua barang2 baby dan barang2 berpantang... Saya baru 80% siap.. Jom kongsi cerita,. 😍

14 Balas

Saya sepatutnya due bulan 21/9 ni..tp 20/7 saya dah bersalin..31 weeks..baby prem..mujur la saya prepare brg2 awal2 sblm ni..

4y ago

Hi maaf saya nk tanya sbb bersalin awal ? Ada apa2 tanda juga ? Kalau sudi boleh kongsi ☺️ Pejam celik berapa bulan je lg tempoh saya due anak pertama 😰