Barang Baby

Assalammualaikum hai Mommies.. Siapa kat sini due bln 9 dah siap semua barang2 baby dan barang2 berpantang... Saya baru 80% siap.. Jom kongsi cerita,. 😍

14 Balas

Sy dh nk msuk 25 mnggu alhamdulillah smua dh siap sy bsuh dan packing msuk dlm box pkain bby dan beg nk bwk ke hsptl.. so xde kelam kabut mklum lah single mum jdi xnk sush kn ank2 yg lain.. so dh siap 100% alhamdulillah..tnggu ms nk bersalin je november nti insyaa ALLAH.. Aamiin..