Ingin bertanya...

Assalammualaikum.. Hai momies2 semua.. Saya nak bertanya... Ada tak momies2 pernah lalui apa yang saya lalui ini... Saya ada sertakan gambar.. Maaf kalau gambar nampak kotor... 28/7 saya buat buku... Balik buat buku tu .. Saya makan apa semua... Malam dalam pukul 8/9 macam tu.. Saya sakit perut.. Tapi tak kuat.. Biasa je.. Cuma rasa macam tak selesa... Lepas tu saya ke tandas... Keluar lendir + darah.. Saya tak pergi hosp lagi.. Lepastu saya tido.. Dalam pukul 4lebih pagi... Saya nak kencing.. Terus keluar macam dalam gambar... Saya tunggu pagi baru pergi hosp.. Sebab patutnya 29/7 saya ada minum air gula.. Tapi saya tak minum.. Sebab nurse kk suruh pergi hosp.. Diorang check scan semua.. Kata dah kosong.. Dah tak ada.. Diorang scan ikut bawah... Tapi diorang ada test air kencing... Dan keputusan positive... Jadi diorang tak konferm sama ada gugur atau tak.. Jadi diorang amik darah pula... Nak chcek dekat darah... Keputusan darah keluar hari ahad ni.. Nak tanya.. Adakah kemungkinan kalau jadi macam ni.. Tapi tiada apa yang berlaku dekat janin? Maksudnya.. Janin masih boleh diselamatkan.. Maaf sangat2.. Kalau ada yang tak selesa dengan gambar saya..🙏🙏 #seriusnanya #pleasehelp

Ingin bertanya...
26 Balas

knp x pergI hosp masa keluar darah tu sis . keluar darah masa preggy mmg x normal sis kena pegi cepat2 emergency biarpun darah sikit ke byk ke mesti pegi emergency terus

3y ago

sebab masa tu dah malam.. dan anak2 dah tido... dan masa keluar darah ni.. pukul 4 lebih pagi.. anak2 tak ada siapa yang boleh jaga.. tapi.. bila 29 tu dah pergi hosp.. diorang scan.. memang dah kosong.. tapi air kencing still positive.. jadi diorang tak pasti... hari ahad ni.. tunggu keputusan darah pula...