Cadangan Nama Bby ..

Assalammualaikum dan salam sejahtera ... sya skrg prgnt 292d ... sya dan suami blm sediakan nama utk bby kami kali ni... anak kmi yg sulung bernama Qistina Amirah dan Anak ke dua Muhammad Amirul .. anak dlm kdgn sis.. dah scan.. tapi tak nmpk jantina apa.. main sembunyi2 pla dia ?.. mohon cadangan lah dr semua... setiap cadangan amat2 sya dan suami hargai dan di ucapkan jutaan trima kasih

4 Balas

Dlm apps ni pon ada bhgian nama2 baby sis. Try cari. Sy ada jgk tgok ar Itu