nama bayi

Hai mommy, pernah tak stress sbb pilih nama bby?. Sya stress sngat, dh 20 snrai nma bby sya dh buat, smua complain ini itu sbb nma nie sma dgn org tu lah, ini lahhh. Terutma nyk org yang tua2 tak pun kwan sndri bnyak mlut sngat.. sya bukan nak tiru nama org lainn. Sya letak nama ini itu sya cari maksud tau.. bukan nak anak sya ikut prngai org tu bila dh besai nnti d,sbbkn sma nama... stresss tauuu. ?

1 Balas

Hahaha same with me . Mmg dari perut lg decide bagi nama tu . Bila dah bersalin dorng tnyelah nama ape bnyk btul pertikaikan dorng kta nama tu mcm nama org tu nama tu mcm pkcik2 ape smua sruh tukr yg elok la ape lah . kesah ape . ni Anak saya suka hati saya yg pnting nama dia mksud elok . Saye ignore je hehe