Risau Tetiba Ada Tanda Coklat Keluar Minggu Ke 21

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua, just nak tanya.. Ok ke kalau ada tanda coklat mcm hujung haid tu keluar masa hari ni. Agak terkejut gak, tiada rasa sakit perut, dan sekali tu je tanda tu ada.. Risau dan sy ready pakai pad utk masa seterusnya. Harap2 tiada yg mencurigakan.. Baby gerak mcm biasa. Doakan say dan baby.. Amin ?

1 Balas

Rasenye tu spotting. Kalau betul spotting, takyah risau. Sebab dia jadi masa proses baby nak menempel kat rahim.