Contraction ?

Hai nak tanya, kalau perut mengeras kuat + sakit pinggang sikit2 tu real contraction ke? Tanda mcm lendir darah or coklat tak ada, just keputihan mcm bertali jea. Baby gerak okey. #pleasehelp #firstmom

2 Balas

same lah nak tau jugak.. perut mengeras.. pinggng sakit tpi skejap je.. pastu takde dh .. main² betul la😅.. tanda lain pun takde..

Perut rsa sakit sengugut kerap stiap 5 minit mcm tu sis,tanda bersalin.