Cadangan atau perkongsian

Assalammualaikum. Anak saya dah 1Y10M. Susu badan sy dah mcm drop. Dulu masa 6bulan anak minum campur. Boleh terima susu formula. Tapi dalam 8bln gitu dia dah xnak susu formula. Fully bf. Ada cadangan nak bg susu apa sbb dugro dia xnak minum dah sekarang. Dutch lady coklat minum bila rasa nak minum je.

1 Balas

if pn nak tambahkan susu badan boleh try jelly lactation ni 🤗 www.wasap.my/60129876070/jellynufiya