urutan

assalammualaikum, akk dan mkcik2 dlmm ni , sape yg pandai urut atau kwn2 yg pandai mengurut ? please komen no fone atau komen apa apa je nnt sye bg nom fone sye , sye bru berpantang 23 hari , rahim saye jatuh sgt , smpai ngilu2 klu batuk pun kencing terkeluar , bila kangkang tgk mcm blh nmpk dh rahim tu (maybe) sye berumur 19 thun , duduk sepang selangor .. jgn lupa komen ye spe yg pandai berurut ... nk mintak urut satu badan skali , nnt harga pm wssp yee akak akak ☺️ harap ade yg sudi membantu .. sye tkut sgt sbb sye muda lg , rhim dh jatuh , takut ?

2 Balas

0163452523..cube awk try tanya kak nie..sy amik berurut dgn akak nie tapi area nilai..mana tahu ade cover smpi area sepang..

5y ago

tq

0162196859, akak ni urut area sepang. Sis boleh cuba wassap dia tanya. Saya dapat dalam group komuniti dekat fb.

5y ago

tq