Tambah tenaga

Assalammualaikum admin.. Sy baru mngandung.. Usia dalam 7w.. Saya sebelum ney ad masalah hb low, ubat sy alah, minum susu pun sy jadi cirit birit. Sy nak tanya ad tak mommy2 y cube amalkan jus mamariam atauminyak kelapa dara oky x? Sy nak normalkn hb n bertenaga mase bulan puasa ney. Tq admin

1 Balas

amalkn susu lazz atau birdness serum..insyaAllah hb cntik..jgn amik yg ad ginseng ya..sbb bwk dr 2nd trimester xssuai..blh ikhtiar ye..☺️