11 week. Angin nak sendawa x hilang2.

Hi mummy. Ada tips nk hilangkan angin yg trsekat kt dada n tekak? Makan ke tak makan. Angin ni x hilang2. Walaupun da sendawa still x hilang. And bila sendawa rsa dada tu berapi. Pdhl x mkn pedas. Sy ada alahan tp still bole mkn. And asam2 sy xbole mkn. Mulut auto keluarkan air liur masam2. Sy kerap rasa sejuk. Hari2 rasa sejuk. Tp x demam pun. Pinggang pun da start makin sakit. Tp sakit bukan bahagian pinggang buat bawah skit sblm pinggul. Pinggang ni bole urut x?

2 Balas

Ada yg ckp bhg pinggang xleh urut sis ..hati2.. sy pon ada alahan mual loya tp xmuntah, asal loya je mesti sendawa

sama ....tk tau nk hilang kn mcm mana jugak ...selalu Sy muntah kn aje ..baru rasa Lega siket ...