?

Assalam..boleh x suggest susu apa yg bagus untuk minum semasa pregnat..beli fresh milk dutch lady..goodday ,anmum langsung xblh masuk kt tekak ? susu higoat okey ke ?

2 Balas

Bole try fernleaf sis . Sy mmg jnis yg xminum susu . Dulu penah beli enfamama minum lps tu muntah blik . Try plk tukar fernleaf , alhamdulillah bole telan .

Higoat?😂😂😂😂jgn la beli..susu lembu pun sis x blh minum..ni lg susu kambing.......p d farmasi beli pil kalsium..