Susu yang sesuai untuk ibu mengandung

Hello mommies. Saya sedang mengandung 28 minggu, anak pertama. Saya nak tanya, adakah perlu untuk ibu hamil mengambil susu yng khusus untuk ibu mengandung atau memadai jugak dengan pengambilan susu fresh milk seperti dutch lady atau goodday? #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Sepatutnya kena minum susu dari awal preggy, takde sakit2 badan kaki kebas2 semua? Fresh milk pun boleh je sis, janji minum susu hari2 ye.

2y ago

alhamdulillah sampai takat ni takde lagi sakit badan or kebas2. mmg minum fresh milk dari awal sebab tak pasti susu ibu mengandung mana yg boleh minum