sangkut kencing manis.

Assalam..ada x sape2 di cni cek gula asal 5.1..pas minum air gula naik 7..nurse tel bgth kena g klinic cek pulak cek yg dlm 4 kali 1 hari..5.1 tu dh kira ada kencing manis?.

21 Balas

Sy sblum 4.5 dah mnum 8.2 huhuhu now on diet control je first bsp x cntik sgt second bsp Alhamdulillah smua ok dari smnggu skli dah tukar 2 mnggu skli,hrap lpas ni biar la sbuln skali kne control mkn air manis jgn ambil.

4y ago

sy result bsp cntik pun nurse x tukar2 sebulan sekali...maintain 2 mggu sekali..mggu depan last bsp,pastu tunggu nk brsalin je la. hehe