darah

Assalam . Sya skrg ad kt hospital . Smlm perut sya sakit . Kerap jugak . Prgi hospital jln baru buka 1cm .tpi lps masuk wad . Rehat kjp. Sya gy buang air kcil . Ad darah dua tiga titik . Lps tu sya wak msuk jari sya skit dlm kmaluan .ad darah . Bhaya x ey ?

2 Balas

Itu tanda bersalin nak dkt dah tu. InsyaAllah lepas ni contraction makin kerap jadi, tggu bukaan makin luas

5y ago

Kira kene tggu jln buka 10cm la . Kne bgthu misi x darah kluar ?

Itu Tanda2 nk bersalin sis..sama mcm sama..cuma sya xmasukkan jari lah..😁

5y ago

klu dh kuar tnda mcm tue..kne lebih alert lah..xbahaya pun masuk jari..😊