scan , week lari

Assalam.. Sy nk tnya mna2 ibu yg ad pengalaman bila scan baby xsama besar dgn usia kndungan.. Septotnya sy 24w, tp scan doc ckp baby kecil sikit 22w.. Katenya mybe sbb hb sy low.. Perlu risau ke ? Atau cara nk besarkan baby.. Dlu ank first 2 bulan hb low tp xde mslh, kli ni 2w hb low scan baby dh lari dri week ..

1 Balas

saya masa mngndung ank sulung, saya minum anmum..baby trlbih bsar dri usia..so saya bhenti. hb low bahaya..try mkn mknan yg naikkan hb..