Nak tanya Mommies

assalam.. sy nk b'tanye pengalaman atau sesape yg tau.. bleh ke klu mase pregnant ni kt b'urut ngan bidan utk legakan sakit2 bdn? sbb klu tanye doc hr tu, mmg doc xbg pn urut lgsg especially bhgn kaki sbb die risau tkt t'kene titik2 point t'tentu yg bleh menyebabkan keguguran.. sy skang nk msk wk23 tp ade hr2 yg rase mcm pinggang nk patah n kaki sakit2.. bkn cramp mcm bese tu tp lbh pd sakit ble nk pijak lantai, terasa mcm urat tegang kt bhgn peha.. mntk tlg mommies yg ade info atau b'pengalaman.. thanks sume?

13 Balas

Wslm. Xpnh pegi urut spanjang pregnant. If lenguh2 pun urut sendiri sikit2 atau mtk tlg husband.

4y ago

husband xreti lgsg nk tlg urut.. tmbh sakit dibuatnye.. last2 dh xsuruh die..