Rasa mual

hii awk smua mcm mna nk hilangkn rasa mual ni yaa , sy tiap kli mkan mesti smua benda yg sy mkn sy muntahkn balik . Perut rasa kosong air liur pahit smpai sy xda selera mkn 😭

2 Balas

Awak kalau tak berdaya sangat cuba minum air 💯 plus yg xde gas tu..kalau boleh awak mkn makanan yg awak nak mkn je.. Itu pendapat saya, saya pun baru masuk 9 minggu, tapi tak mahir sangat..

2y ago

tyou sis 🥹❤️

dear, kalau teruk sangat, jumpa doc minta ubat tahan muntah. risau jadi dehydrated.

2y ago

baik sis tyou 🥹