Serious question for mamy yg dah bersalin anak sulung

Assalam smua saya skrng ni 36w5d. Husband ingat nak beli ticket dtng awal nnt sabtu depan untuk temankan saya kat kampung mak ni smpaila bersalin nnt. Nak tanya ibu2 sini yg bersalinkan ank sulung slalu brpa week ye ? Risau nxtweek baby kluar awal tp ayahnya xsmpai lagi🤣 So far takde tanda lagi. Masa scan 36w pun doctor kata baby x engage lagi. Tp risau la kan sblum husband smpai baby nak kuar pula. Skrng ni mengeras je makin kerap. Mamy2 smua yg bersalinkan ank sulung pada minggu brpa ye?#firsttimemom

24 Balas

sye 37 weeks 4 days ..

11mo ago

hehe sye bsalin isnin, ahad checkup kt hospital Dr xde ckp ape2.. tyme nk check bukaan, Dr pun tkejut sbb tyme checkup smalm ok je xde pape tanda... harap baby sis x buat surprise..😅

mcm sy bersalin 34 week😉

11mo ago

hi sis, klu 34 minggu bukan preterm baby ke? baby tak kena tahan kat hospital ke?

Xtentu, atas orang

41w9d.. kne induce