Berat badan dalam 5 minggu

Assalam smua nak tanya . Masa 8w buat buku pink berat badan 54kg, pastu 13w checkup berat 55.5kg. Naik 1.5kg dalam 5 minggu. Nurse tegur naik bnyak. Korang rasa bnyak ke? Seram pulak dngar🤣

18 Balas

Setiap org lain2 sis klau naik bnyk pun kna tgur trun pun sma juga 😂 nurse ckp mcm tu mybe sbb tinggi sis kot dn umur , sy msa 1w 56kg 8w 48kg tinggi 165 umur 19 kna bebel time tu 🤣 skng dh 61kg 34w

1y ago

Taktau la sbab tinggi 165cm . Bmi masa booking normal 20. 🤣 kalau tengo dlam buku pink tu if bmi normal dlam trimester first max berat naik 2.0kg. Ntah la 🤣