Berat badan dalam 5 minggu

Assalam smua nak tanya . Masa 8w buat buku pink berat badan 54kg, pastu 13w checkup berat 55.5kg. Naik 1.5kg dalam 5 minggu. Nurse tegur naik bnyak. Korang rasa bnyak ke? Seram pulak dngar🤣

18 Balas

Tak banyak sis. Saya 2 minggu naik 4kg. Tiap hari kena amik bp n air kencing. Ni 5 minggu naik 1.5kg je okay lahtu. Apolah nurse ni

1y ago

ohhhh bkn berbuih ek..nurse kata maybe sy kencing speed laju..could be ..tl tetap risau sbb ada trbaca org share psl kncing berbuig