doakan sy

Assalam semua...doakan sy dan baby selmt bersalin ye...pg td dh buka 3cm...ptg ni td dh trn tanda coklat...sekrg dh mula sakit2...semoga dipermudahkan jg...

44 Balas

Insyallah... Semoga di permudah kn semua urusan nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

moga d permudahkan..sya pun dah 2 hari turun tanda coklat,tadi pagi cam merah sikit..dan dah mula sakit2 kat bawah tu..tapi belum p hspital lagi ni

Moga dipermudahkan urusanmu sis,kurang rasa sakit,cepat proses bersalin,sis dan baby selamat serta sihat..aamiin

Bykkn zikir time ni... Sakit2 pun insyallah dpt kurang... Moga puan Dan anak selamat amiin amiin...

Waalaikumussalam, semoga dipermudahkan urusan sis bersalin. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Semoga Allah mpermudahkan segala urusan sis.. Byk2 kn bzikir... Smg smua slmt.. Amin

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis..aamiin..slmt berjuang..u can do it! Hehe

semoga dipermudahkan semua urusan sis. tahniah. doakan kami semua juga😊

waalaikumussalam.. semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

Waalaikummussalam.selamat bersalin Dan selamat berpantang.jelesnya😀