keputihan warna hijau?

assalam semua sis tolong berikan jawapan yg bernas.. pernah tak sesiapa ada jadi macam ni.. warna hijau pada keputihan saya nampak ketara dalam 2 3 hari tanpa saya sedar.. kemungkinan jadi selepas saya bersalin berasa sakit pada pundi kencing saya. Sekarang badan sakit jadi sakit dalam perut kemudian pinggang dan mula sakit dari pinggul naik sampai atas berasa lain sangat.. ada sesiapa sakit macam ni tak.. mohon sangat pencerahan.. tq semua jawapan anda amat saya perlukan sebb risau asyik. pikir ja dari semalam

1 Balas

Keputihan yg berwarna hijau d susuli sakit pada pundi kencing, sakit pada bahagian belakang dan/ atau sakit bahagian pinggang boleh menanda kn jangkitan bermula pada saluran kencing. Sebaik nya pergi klinik atau hospital berdekatan, dapat kn pemeriksaan dari pihak kesihatan berkaitan dengan masalah yg puan alami 🙏

5y ago

terima kasih atas pandangan tersebut.. saya akan pergi kejap lagi