Confinement Lady

Assalam semua, saya nak minta pendapat, untuk berpantang nnt saya kena hire CL sbb saya akan berpantang sendiri. agak- agak 2 minggu pakej confinement lengkap cukup tak utk ibu ibu bersalin? thank u in advance

2 Balas

Ok je sis. Ambil je ikut bajet sis. Makesure amik trusted CL. Macam saya ambil 5 hari je sbb CL bgtau dia akan dtg selang hari n lagipun sy ceaser. Maybe lewat sikit utk start urut bagai tu.

6mo ago

ouhh okay noted tq ya

Cukup je sis. Ikut budget awak. Sy dulu ambil 14 hari juga tambah sekali penutup. Tgk keadaan awk juga ya

6mo ago

terima kasih ya