Hire confinement lady

Hi, Nak tanya da sesiapa pernah/akan hire confinement lady tak during berpantang nanti? Weeks ke berapa je mommy start booking date? Any suggestion/recommendation confinement lady area shah alam, selangor? . Thank you mommies.

6 Balas

Booking sebaik-baiknya 3 sebulan sebelum EDD. Jangan jd macam saya, teringin nak ambil pakej Lavender Confinement tapi dah full sbb due hujung bulan 1 tapi bulan 11 baru nak book 🥲. Saya stay area shah alam juga last last berminat dengan Pantang Mother Care sbb boleh daily visit full day and dorang selalu update insta story hari-hari, jadi tahu apa yg dorang buat 😅

Min dulu waktu mengandung second trimester dah book CL 😅Min dulu ambil CL under Pakej Berpantang Elvira (boleh search Facebook dia) okay lah berpatutan bagi min. CL dia banyak orang Indonesia. Jadi memang tekankan sikit Bab bab Jaga badan. bengkung memang ketat betul dia pakaikan😅

Sy edd 31/10/20. Kalau ikut ada 2 bulan setengah je lagi. Amik pakej 14 hari sbb kalau ikutkn 14 hari tu badan mommy kuat dah. Depo dh bayar. Settlekan siap2. Sy amik pakej berpantang dgn Pakej Rawatan Berpantang - Hayfa.

11mo ago

hai nk tnya mcm mna dgn cl hayfa ni okey ka..sbb tgh mencari CL juga utk bersalin 30/6/2023

dr anak pertama mmg hire CL. sy dlu amik natalis 28hari. ok jgk. tp waktu tu harga masih berpatutan. tp kali ni sy amik yg daily saje..dtg separuh ari utk 21hari. utk mknn dlm pantnag sy booked dgn HCCF.

sy ambil pakej ni..rm1k utk 7 hri. siap msk...beliau cover area s.alam jg. dr skg dah booking da sguhpun dd januari thn dpn..sng siap2 tepikan bdget.

3y ago

Murahh!

🥰